BASI® Pilates

Internationellt erkänd utbildning sedan mer än 30 år!

Vår nästa kurs börjar 2024 i
Skövde

Vill du bli pilatesinstruktör?

Våra program är på högskolenivå och mycket givande. De är avsedda att frambringa storheten i varje potentiell instruktör. Eleverna får stöd under hela sin resa av ett exceptionellt team av högkvalificerade instruktörer, som alla är inriktade på att få varje elev att lyckas.

Högkvalificerad utbildning. Bli en del av vår BASI® Pilates-familj.  Våra utbildningar och vårt nätverk har funnits sedan 1989 och finns för närvarande i 30 länder. Vi ser fram emot att träffa dig!

BASI Pilates-utbildade instruktörer undervisar över hela världen och ingår i en växande familj av passionerade professionell pilates instruktörer. Gör som tusentals andra framgångsrika BASI studenter och börja din resa som pilatesinstruktör genom att välja en av våra BASI Pilates utbildningar.

Kommande kurser och platser

Skövde start 2024

Utbildningens längd

Kan anpassas för att passa din individuella tid och inlärningstakt, men i allmänhet tar utbildningen mellan 6 månader och 1,5 år beroende på vilken kurs du väljer.

MTTC: 6 moduler på 2-3 helger

CTTC: 12 moduler på 5-6 helger

 

Antal timmar

CTTC: 12 kursmoduler, 200 timmars praktik, 100 timmars observation, 200 timmars undervisningspraktik/assistans, tentamen, uppsats.
MTTC: 6 kursmoduler, 60 timmars praktik, 15-20 timmars observation, 30-40 timmars undervisningspraktik, tentamen.

 

Internationellt erkänt certifikat

Utbildningen är erkänd över hela världen och avslutas med ett internationellt giltigt certifikat. BASI® Pilates finns representerat i 30 länder och på alla fem kontinenter.

Hur mycket ska jag investera i programmet?

MTTC: från 18 900 SEK

Möjlighet till individuell delbetalning!

 

Jobbmöjligheter

Våra utexaminerade studenter ingår i ett internationellt nätverk med många olika jobbmöjligheter inom Pilates, allt från heltids- till deltidsjobb. Vi erbjuder ett stort utbud av workshops och vidareutbildning som sträcker sig från terapibaserad Pilates till det avancerade Legacy-programmet med Rael Isacowitz.

Dina frågor

Vi ger dig gärna råd för att bli BASI® Pilatesinstruktör! Via telefon, e-post eller ZOOM-session.
Vänligen kontakta oss!

CTTC

BASI Pilates Comprehensive Teacher Training Course
i Sverige

MTTC

BASI Pilates Mat Teacher Training Course
i Sverige

 

„En Pilates utbildning som  ger dig allt! Från mitt perspektiv som Leg. Naprapat ger utbildningen dig en bra förståelse för pilatesövningarna samt kroppens rörelser och funktioner. Du får en bra grund som du kan utveckla genom din egen kretivitet så att du känner dig bekväm i att undervisa pilates. Jag rekommendera verkligen denna pilates utbildning, du kommer bli nöjd med ditt val. “ Sara Lind

We are here for your questions!

We are happy to assist you on your questions regarding our  BASI® Pilates programs. How can we contact you?

What time suits you best, for example “during the week always after 16:00”, or “on weekends before 12:00”

Follow us on:

2020 BASI Pilates. All Rights Reserved

 BASI Pilates Schweden