VELKOMMEN TIL BASI® Pilates

BASI® filosofi

BASI-historien, som fortalt af Rael Isacowitz:

I 1989 anerkendte jeg den eksplosive vækst, som Pilates-industrien var ved at opleve. Joseph Pilates havde udviklet sin træningsmetode mange år før, men det var anderledes. Jeg følte en bølge af interesse for denne fremtidsorienterede metode med sin vægt på kernestyrke, funktionel bevægelse, kropstilpasning og forbindelse mellem sind og krop.

Jeg så behovet for et struktureret Pilates-læreruddannelsesprogram. Indtil da blev de fleste mennesker inklusive mig selv uddannet som lærlinge, men den voksende efterspørgsel efter Pilates-lærere gjorde det upraktisk.

Jeg vidste, at uden ordentlige Pilates-læreruddannelsesprogrammer ville vi ikke opretholde Pilates-metoden.

På Wingate Institute of Physical Education i Israel havde jeg undervist potentielle lærere og lavet læseplan og programudvikling. Jeg havde danset i mange år og afsluttet min kandidatgrad i dansestudier (1986). Jeg var også atlet og praktiserede yoga siden mine tidlige teenagere.

I betragtning af min erfaring med Pilates, min undervisningsbevis og anmodninger fra folk om at træne dem kanaliserede jeg min lidenskab for Pilates til at skabe mit første Pilates-lærerkurser. BASI Pilates blev født. Det er nu brancheleder inden for Pilates læreruddannelse.

På BASI Pilates ærer vi Pilates historie og arven, som Joseph Pilates har givet, ved at give vores studerende et solidt fundament i alle aspekter af Pilates-metoden. Som sådan behandles hele det originale repertoire, og alt udstyr undersøges.

Vi kombinerer også respekt for historie og tradition med åbenhed over for videnskabelige og teknologiske fremskridt. Denne åbenhed har produceret BASI Block System, F2 System, BASI Interactive og mange andre innovationer, der organisk supplerer Joseph Pilates banebrydende arbejde.

BASI står for ekspertise og professionalisme. I overensstemmelse med disse koncepter fortsætter vi arbejdet med Joseph Pilates og sikrer vores studerendes vækst og succes.

Besøg også vores hjemmeside BASI Pilates Teacher Training Courses

Follow us on:

2020 BASI Pilates. All Rights Reserved

 BASI Pilates Dänemark