Mitä on BASI® Pilates

BASI® Filosofia

BASI Pilateksen tarina Rael Isacowitzin sanoin:

Vuonna 1989 huomasin, että Pilates tulee kasvamaan räjähdysmäisesti. Joseph Pilates oli kehittänyt harjoittelumetodinsa jo vuosia sitten, mutta nyt innostus tätä keskivartalon voimaa, toiminnallista liikettä, vartalon linjausta sekä kehon ja mielen yhteyttä kehittävää metodia kohtaan kasvoi ennennäkemättömällä tavalla.

Mielestäni Pilateskentällä oli jo tuolloin tarve systemaattiselle Pilatesopettajien koulutusohjelmalle. Siihen asti useimmat ihmiset, minä mukaan lukien, kouluttautuivat oppipoika-mestari periaatteella. Kasvava koulutuksen tarve teki tästä toimintatavasta epäkäytännöllisen. Oivalsin, että ilman strukturoitua opettajakoulutusta emme voisi ylläpitää Pilatesmetodin yhtenäisyyttä. 

Olin opettanut potentiaalisia pilatesopettajia ja kehitellyt omaa opetussuunnitelmaani Wingate Physical Education instituutissa Israelissa. Olin silloin tanssinut useita vuosia ja suorittanut maisterin tutkinnon tanssista vuonna 1986. Harrastin monipuolisesti eri urheilulajeja, joogaa olin harrastanut varhaisesta teini-iästä lähtien.

Oma pilateskokemukseni sekä oppilaana että opettajana sekä kasvava kysyntä pilateskoulutukselle antoi minulle intoa kehittää ensimmäisen pilatesopettajakoulutukseni. Näin syntyi BASI Pilates. Se on nyt markkinajohtaja Pilatesopettajien koulutuksessa.

BASI-Pilateksessa kunnioitamme Pilateksen historiaa ja Joseph Pilateksen perintöä. Koulutuksemme antaa oppilaillemme vahvan ja kokonaisvaltaisen pohjan Pilatekseen. Käymme koulutuksessa läpi koko Pilateksen alkuperäisen liikerepertuaarin ja lisäksi koulutus kattaa kaikki Pilateslaitteet.

BASI yhdistää historian, perinteet sekä tieteellisen ja teknologisen kehityksen. Tämä yhdistelmä on luonut BASI Pilateksen Block Systeemin, F2-järjestelmän, BASI Interactive -palvelun sekä monia muita innovaatioita, jotka luontevasti täydentävät Joseph Pilateksen uraauurtavaa työtä.

BASI edustaa vahvaa ammattitaitoa. Jatkamme Joseph Pilateksen työtä ja varmistamme koulutuksissamme oppilaidemme jatkuvan ammatillisen kasvun ja menestyksen.

Käy myös internetsivullamme BASI Pilates Teacher Training Courses

Follow us on:

2020 BASI Pilates. All Rights Reserved

 BASI Pilates Finnland