CTTC
Comprehensive Teacher Training Course

i Norge

CTTC gir en grundig, omfattende utdanning i Pilates som inkluderer full forståelse omkring Pilates bruksområde. Som begrepet omfattende innebærer, er dette kurset IKKE splittret i individuelt apparat og mange nivåer, som noen programmer er; det handler om det hele.

Ved gjennomføring av kurset vil du være kvalifisert til å:

  • jobbe i henhold til Pilates prinsipper og innfør disse prinsippene til klienter og studenter
  • vurdere holdning og holdning typer, samt oppdage postural avvik
  • løse problemer og gi effektive treningsløsninger for mange fysiske forhold
  • samle omfattende og trygge Pilates-programmer, skreddersydd for individuelle behov
  • bruke BASI® Block System for å kunne administrere individuelle og gruppetimer
  • analysere og forstå Pilates øvelsene, basert på anatomiske og biomekaniske prinsipper
  • demonstrere på høyt nivå det store repertoaret til klassiske Pilates øvelser, samt et bredt spekter av originale BASI øvelser
  • bruke den komplette linjen av hoved Pilates-apparatet
  • endre oppgaver i henhold til individuelle behov og mål
  • jobbe med bestemte befolkninger og være rustet til å starte på BASI Advanced Education kurs

Kursdetaljer

Det Comprehensive Teachers Training kurset er undervist av medlemmer av BASI Pilates-fakultetet i vertsstudioer over hele verden. Kurs pågår på flere steder i løpet av året. Moduldelen av kurset holdes vanligvis over en seks måneders periode og krever ca. 500 timer studie-, praksis-, observasjons- og lærlingstrening.

Alle kurs, uansett hvor de holdes, er under tilsyn av BASI Pilates og overholder BASI Pilates retningslinjer og prosedyrer.

Kursets innhold & krav

Fordeler med BASI® Comprehensive Teachers Training Course

Mer enn bare et studieprogram, BASI CTTC er et varig grunnlag for en karriere i Pilates, med kandidater kvalifisert til å lære opp til avanserte nivå studenter på full komplement av standard utstyr.

BASI Comprehensive Teachers Training course er ikke splittret i individuelt apparat og mange nivåer, som noen programmer er; det handler om det hele. BASI mener at en lærer trenger å være kjent med alt.

En CTTC-utdannet kandidat har både kunnskap og kvalifikasjon til å undervise studenter på alle nivåer på alle større apparater. Vi gir ikke delvis kvalifisering til delvis opplæring. Det kan høres tungt, men det opprettholder den ekstremt høye standarden på utdanningen vår, og det unngår feilfortolkning. Det er aldri noe spørsmål om hva en BASI-utdannet lærer er, eller ikke er, kvalifisert til å undervise.

Ring eller skriv for informasjon:

Tel: + 49 – (0) 8141-888 90 45
Mobil: + 49 – (0) 160 -678 555 3
eva@basipilates.net

Pris

Det er vårt mål å gjøre BASI®-utdanningen tilgjengelig for alle. Konkurransedyktige og praktiske betalingsmåter er tilgjengelige. Undervisningen inkluderer forelesninger, undervisningsmessige observasjoner, studentundervisning, eksamener og omfattende lærebøker.

Avgifter kan variere etter land på grunn av valutakurser og lokale økonomier

Kursdatoer
CTTC – Comprehensive Teacher Training Course
i Norge

Nye kurs

For øyeblikket har vi ikke et nytt kurs i Norge. les mer om kursene våre i Danmark, Finland, Tyskland, Østerrike, Sveits her

Nåværende kurs

Foreløpig ingen nåværende kurs

Follow us on:

2020 BASI Pilates. All Rights Reserved

 BASI Pilates Norwegen