VELKOMMEN TIL BASI® Pilates

BASI® filosofi


BASI-historien, som fortalt av Rael Isacowitz:

I 1989 anerkjente jeg den eksplosive veksten Pilates-industrien var i ferd med å oppleve. Joseph Pilates hadde utviklet sin treningsmetode mange år før, men dette var annerledes. Jeg følte en økende interesse for denne fremtidsrettede metoden med vekt på kjernestyrke, funksjonell bevegelse, kroppsjustering og sinn-kropp-forbindelse.

Jeg så behovet for et strukturert Pilates-lærerutdanningsprogram. Inntil da var de fleste, inkludert meg selv, utdannet til lærlinger, men den økende etterspørselen etter Pilates-lærere gjorde det upraktisk.
Jeg visste at uten riktige Pilates-lærerutdanningsprogrammer ville vi ikke opprettholde integriteten til Pilates-metoden.
 

På Wingate Institute of Physical Education i Israel hadde jeg undervist potensielle lærere og gjort læreplan- og programutvikling. Jeg hadde danset i mange år og fullførte min mastergrad i dansestudier (1986). Jeg var også idrettsutøver og praktiserte yoga siden jeg var tidlig i tenårene.

Med tanke på min erfaring med Pilates, min undervisningsopplæring og forespørsler fra folk om å trene dem, kanaliserte jeg lidenskapen min for Pilates til å lage mitt første Pilates-lærerkurs. BASI Pilates ble født. Det er nå bransjeleder innen Pilates lærerutdanning.

På BASI Pilates hedrer vi Pilates historie og arven fra Joseph Pilates ved å gi studentene våre et solid fundament i alle aspekter av Pilates-metoden. Som sådan blir hele det originale repertoaret adressert, og alt utstyr blir studert.

Vi kombinerer også respekt for historie og tradisjon med åpenhet for vitenskapelige og teknologiske fremskritt. Denne åpenheten har produsert BASI Block System, F2 System, BASI Interactive og mange andre innovasjoner som organisk supplerer Joseph Pilates banebrytende arbeid.

BASI står for fortreffelighet og profesjonalitet. Ved å følge disse konseptene fortsetter vi arbeidet med Joseph Pilates og sikrer veksten og suksessen til studentene våre.

Besøk også vårt nettsted BASI Pilates Teacher Training Courses

Follow us on:

2020 BASI Pilates. All Rights Reserved

 BASI Pilates Norwegen