BASI® Pilates

Kansainvälisesti arvostettua ohjaajakoulutusta jo yli 30 vuoden ajan!

Seuraava kurssimme alkaa vuonna:
Turku

Kouluttaudu pilatesohjaajaksi!

Korkeatasoiset ohjaajakoulutuksemme ovat vaativia, mutta samalla erittäin palkitsevia. Ne on suunniteltu auttamaan koulutettavia tuomaan oma osaamisensa ja potentiaalinsa esiin. Pätevät ja pitkälle koulutetut opettajat auttavat koulutettavia koko koulutuksen ajan. Kouluttajillamme on aito halu auttaa jokaista oppilasta onnistumaan!

Korkeatasoista koulutusta. Tule osaksi BASI-perhettä. Koulutuksemme ja verkostomme on perustettu jo vuonna 1989 ja toimintaa on jo yli kolmessakymmenessä maassa.

Tervetuloa mukaan!

BASI Pilates ohjaajia työskentelee ympäri maailmaa. Liity tuhansien BASI Pilates ammattilaisten joukkoon valitsemalla BASI Pilates ohjaajakoulutus.

Koulutuksen rakenne

Voit valita joko laajan ohjaajakoulutuksen (CTTC, Comprehensive Teacher Training Course) tai lyhyemmän mattopilateskoulutuksen (MTTC, Mat Teacher Training Course)

Tulevat koulutukset

Turku alk. maaliskuu 2025

Kööpenhamina alk. huhtikuu 2025

Koulutuksen kesto

Koulutuksen voi toteuttaa joustavasti, mutta tyypillinen kesto on 6–18 kuukautta riippuen valitsemastasi koulutuksesta. MTTC koostuu kuudesta moduulista kahden tai kolmen viikonlopun aikana. CTTC koostuu kahdestatoista moduulista neljän tai viiden viikonlopun aikana. Jos et pääse johonkin oman koulutuksesi moduuliin, voit suorittaa sen myös jossain toisessa koulutusryhmässä.

Tuntimäärät

CTTC: 12 koulutusmoduulia, 200 harjoitustuntia, 100 tuntia observointia, 200 tuntia opetusharjoittelua, loppukoe ja kirjallinen lopputyö.

MTTC: 6 koulutusmoduulia, 60 harjoitustuntia, 15-20 tuntia observointia, 30-40 tuntia opetusharjoittelua, loppukoe.

Kansainvälisesti tunnustettu sertifikaatti

Koulutuksemme on kansainvälisesti tunnustettu sertifikaattikoulutus.

Koulutuksen maksu

CTTC: alku 4290,- €
MTTC: alku 1600,- €

Maksun jakaminen osamaksuihin on mahdollista.

 

Työllistymismahdollisuuksia

Koulutuksesta valmistuneet BASI Pilatesohjaajat ovat osa kansainvälistä verkostoa. Valmistuneilla pilatesohjaajilla on mahdollisuus työllistyä pilates- ja muilla studioilla jopa kokoaikaisesti. Tarjolla on myös valtava määrä erilaisia workshoppeja ja jatkokoulutusta yksittäisistä syventävistä aiheista pitkään Legacy-ohjelmaan Rael Isacowitzin kanssa.

Kysymyksiä?

Autamme mielellämme sinua matkallasi BASI Pilatesohjaajaksi. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai voimme pitää Zoom-palaverin.

Ota yhteyttä!

BASI Pilateksen koulutuksen ja kurssien päivämäärät suomessa


CTTC

Comprehensive Teacher Training Course suomessa

MTTC

Mat Teacher Training Course
suomessa

“I am really happy I chose the BASI training program! The teachers were excellent and the program itself was well created and organized! Even though I live far away from the course studio, thanks to the great online learning opportunities that BASI organization has to offer, I had no problem completing the course in time. I love the BASI method and can’t wait for my next training so that I can learn more and meet my new friends from the course! From all my heart, I recommend this training to everyone interested in pilates and becoming part of the BASI family!”

– Heini Uusipaavalniemi, Arctic Circle Finland

We are here for your questions!

We are happy to assist you on your questions regarding our  BASI® Pilates programs. Please contact us in English. How can we contact you?

What time suits you best, for example “during the week always after 16:00”, or “on weekends before 12:00”

Follow us on:

2020 BASI Pilates. All Rights Reserved

 BASI Pilates Finnland