Pilates Utbildning Stockholm Sverige


Dates Mat Teacher Training Course (MTTC )

Here you find all course dates for our standard mat education. The education comprises all exercises from beginner’s to master level as well as small props. The internationally valid Pilates-certificate is released in America and is recognized worldwide.

Här hittar du alla kursdatum för vår Standard-Mattutbildning. Utbildningen omfattar alla övningar, från nybörjare till master nivå och även mindre redskap. Det internationellt giltiga certifikatet utfärdas i USA och är erkänt över hela världen.

 

Dates Mat Teacher Training Course (MTTC)

Stockholm

Module 1-2
Module 3-4
Module 5-6

March 02. – 03. 2019
April 27. – 28. 2019
May 11. - 12. 2019
Natascha Eyber
Krisztina Ajkay

course start:

Saturdays 10:00

Sundays 09:00

 

Place:

Sundbybergs Hälsocenter
Brunnsgatan 4A
172 68 Sundbyberg

 

 

For information and application please contact:

Tel: +49-89-83999469 (Germany)
E Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

"Jag gick BASI’s (CTTC) utbildning i München Tyskland med Natascha Eyber som utbildare, och fick mitt certifikat 2012. Jag har undervisat I Tyskland, Österrike, Nederländerna och Sverige sedan dess. År 2016 öppnade jag min egen studio “LS Pilates Place”, med BASI Systems utrustning, i Norrköping Sverige.

BASI utbildningen ger en väldigt omfattande, djup och bred förståelse av pilates och pilates repertoaren. Utbildningen har gjort det möjligt för mig att arbeta med ett brett spektrum av kunder och gett mig verktygen för hur man möter deras olika behov. Hur man bäst anpassar träningen så den gynnar alla, ifrån elitidrottare till äldre. Den egna personliga träningen och kunskapen har också hjälpt mig att utvecklas och bli bättre som dansare. Du får jobba med erfarna lärare/instruktörer som är väldigt passionerade och så inspirerande. Utbildningen har verkligen förändrat mitt liv och jag är så glad att vara en del av BASI familjen!"

Linnéa Sandler, “LS Pilates Place” Norrköping, Sverige.