BASI® Comprehensive Teacher Training Course (CTTC)

Komplet Matwork og Maskine uddannelse


CTTC giver en grundig og omfattende uddannelse i Pilates. Kurset omfatter studier af samtlige store Pilates maskiner. Comprehensive betyder altomfattende, og deri antydes, at uddannelsen IKKE kan splittes i individuelle maskiner eller flere niveauer, som nogle andre programmer tilbyder: Det handler om helheden.


Ved afslutningen af kurset vil du være kvalificeret til at:
   

  • Arbejde i henhold til principperne i Pilates og introducere disse til kunder og studerende
  • Vurdere arbejdsstillinger og kropsholdningstyper, samt opdage holdningsafvigelser
  • Løse problemer og tilrettelægge effektive programmer for klienter i forskellig fysisk form 
  • Sammensætte omfattende og sikre Pilates programmer, skræddersyet til den enkeltes behov
  • Anvende BASI® Block System til at administrere individuel- og gruppeundervisning
  • Analysere og forstå Pilates øvelserne, baseret på anatomiske og biomekaniske principper
  • Demonstrere et stort repertoire af klassiske Pilatesøvelser, såvel som en lang række originale BASI-øvelser på et højt niveau
  • Bruge samtlige store Pilates maskiner
  • Modificerer øvelser i henhold til den enkeltes behov og mål
  • Arbejde med  folk med særlige behovog være rustet til at gå i gang med BASI Advanced Education kurser

Kursus detaljer

Comprehensive Teachers Training Cours bliver undervist af medlemmer af BASI® Pilates fakultetet i værtsstudier rundt om i hele verden. Kurserne er i gang i mange steder i løbet af året.
Kursets moduler bliver normalt undervist over 6 måneder og kræver omkring 500 timers selvstudier, praktisk arbejde, observation og timer som føl/underviserassistent
Alle kurser, uanset hvor de afholdes, er under tilsyn af BASI® Pilates og er i overensstemmelse med BASI® Pilates politikker og procedurer.

Kursets indhold og krav

Akademiske studier

CTTC uddannelsen indeholder 12 moduler, inklusiv forelæsninger, øvelsesanalyser, øvelsespraksis og diskussioner.

- I begyndelsen af kurset, modtager den CTTC studerende en BASI® studieguide og 5 bevægelsesanalytiske arbejdsbøger der dækker, Matwork, Reformer, Cadillac, Wunda Chair og små redskaber. En unik 6 binds tekst der detaljeret beskriver BASI® Pilates systemet (over 500 sider)

Personlige studier

Personlige studier er obligatoriske efter hvert modul. Mange værtssteder organiserer workshops (eller ikke formaliserede studiesessioner) med kursusinstruktøren eller assistenter for at gennemgå eller diskuterer materiale.

Praktisk arbejde

Praktisk arbejde består i individuel praksis udført at den studerende. Dette kan bestå i, men begrænser sig ikke til, private, semi-private eller gruppe timer, såvel som Matwork klasser. Dette arbejde skal inddrage alle maskin- og Matwork-øvelser der findes i BASI® CTTC.

Forhør dig ved din BASI® vært eller et søsterstudie, da mange værtsstudier tilbyder en rabat til nuværende BASI studerende.

Copenhagen Pilates Studio tilbyder studerende en supervisionspakke, som inkluder 5 private coaching timer og 5 matwork timer med BASI® instruktøren Olivia Christesen. Vi anbefaler kraftigt, at de studerende benytter sig af dette tilbud, for at fordybe deres egen praksis og få bedre forståelse af muskelfokus og formål i øvelserne, nogle af de væsentlige elementer i BASI® Pilates metoden. Olivia Christesen er uddannet direkte af Natascha Eyber, BASI® senior faculty og licenshaver af BASI® Scandinavia. 
For mere information klik her 

Derudover tilbyder mange værtstudier ”åben studie tid” hvor de studerende kan øve selv eller i grupper.

Observation

100 timer hos værtsstudiet eller et andet Pilatesstudie godkendt af BASI® Pilates Scandinavia. Dette er det anbefalede timeantal; det kan blive nedjusteret baseret den studerendes tidligere erfaring.

Undervisning som føl/underviserassistent

200 timer hos værtsstudiet eller et andet Pilatesstudie godkendt af BASI® Pilates Scandinavia. Dette er det anbefalede time antal; det kan blive nedjusteret baseret den studerendes tidligere erfaring.

Graduerings krav

Dit BASI® Pilates certifikat vil blive udstedt, når alle BASI® krav er opfyldt.

Det omfatter tilfredsstillende deltagelse af alle moduler, at alle eksamener er bestået, indsendelse og godkendelse dit skrevne hjemmearbejde og færdiggørelse af alle observations, praktiske og lærlinge timer.

Fordele ved BASI® Comprehensive Teachers Training Course

BASI® CTTC er mere end et simpelt læringsprogram, det er også et varigt fundament for en karrierer i Pilatesverdenen, som kvalificere til at undervise klienter på alle niveauer i det fulde materiale i Matwork og på Pilates maskinerne.

BASI® CTTC er ikke splittet i individuelle maskiner eller niveauer, som nogle andre programmer; det handler om helheden. BASI® tror på, at en underviser bliver nød til at være fortrolig med helheden, for at kunne undervise dele af den. En CTTC uddannet underviser har således viden og kvalifikationer til at undervise klienter på alle niveauer på alle store Pilates maskiner. Vi giver ikke delvise kvalifikationer eller uddanner delvist.

Det lyder måske hårdt, men det bevarer den meget høje standard for vores uddannelse, og derved udgås misforståelser.

Der kan aldrig blive sat spørgsmålstegn ved, hvad en BASI®-uddannet underviser er kvalificeret til at undervise.

Kursets Pris

Det er vores mål at gøre BASI® uddannelse tilgængelig for alle.

Konkurrencedygtige og bekvemme betalingsmuligheder er tilgængelige. Prisen omfatter forelæsninger, observations timer, undervisning, eksamener og de omfattende lærebøger.

 

Ring for mere information eller registrer dig online på

+49-89-83999469

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

* Observation og undervisnings politik kan varierer fra sted til sted.

*Prisen kan variere fra land til land på grund af valutakurser og lokale økonomier