BASI® Mat Teacher Training Course (MTTC)-Uddannelse til Matwork instruktør


MTTC giver en grundig uddannelse i Matwork og dets uendelige anvendelsesmuligheder. Ud over at være det fundament, hvorpå alt Pilatesarbejde er baseret på, er det også det perfekte springbræt til CTTC.

Det er billigt, nemt at integrere i mange forskellige sammenhænge og introducerer folk til Pilatesmetodens fundament. Matwork er den del af Pilatessystemet, der eksemplificerer principperne for metoden allerbedst - navnlig flow.

De studerende studerer et bredt repertoire af Matworkøvelser og integration af små redskaber i øvelserne.


Ved afslutningen af kurset vil du være kvalificeret til at:

 • arbejde i henhold til principperne i Pilates og introducere disse til kunder og studerende
 • vurdere arbejdsstillinger og kropsholdningstyper samt opdage holdningsafvigelser
 • løse problemer og tilrettelægge effektive programmer for kunder i mange forskellige fysiske tilstande
 • sammensætte omfattende og sikre Matwork programmer, skræddersyet til den enkeltes behov
 • tilpasse klasser til forskellige omgivelser og miljøer
 • integrere små redskaber i Matwork klasser for at opnå det optimale resultat
 • anvende BASI® Block System til at administrerer Matwork klasser
 • analysere og forstå Pilates øvelserne, baseret på anatomiske og biomekaniske principper
 • demonstrere et stort repertoire af klassiske Pilatesøvelser, såvel som en lang række originale BASI-øvelser på et højt niveau
 • modificere øvelser i henhold til den enkeltes behov og mål
 • etablere et solidt fundament til at gå i gang med CTTC

Kursus detaljer

MTTC bliver undervist af medlemmer af BASI Pilates fakultetet i værtstudier rundt om i verden. Kurserne er i gang mange steder i løbet af året. Kurset er struktureret i 6 moduler og dertil kommer ca. 130 timers selvstudier, praktisk arbejde, observation og lærlinge undervisning.

Den studerende kan tage de 6 moduler i et hvilken som helst BASI® værtstudie i verden. Alle kurser, uanset hvor de afholdes, er under tilsyn af BASI Pilates og er i overensstemmelse med BASI Pilates politikker og procedurer.

Kursets indhold og krav

Akademiske studier

6 moduler, inklusiv forelæsninger, øvelsesanalyser, øvelsespraksis og diskussioner.

I begyndelsen af kurset, modtager de MTTC studerende en BASI® studie guide og en bevægelsesanalytisk arbejdsbog, der dækker Pilates Matwork og bugen af små redskaber.

Personlige studier

Obligatorisk efter hvert modul. Mange værtssteder organiserer workshops (eller ikke formaliserede studie sessioner) med kursusinstruktøren eller assistenter for at gennemgå eller diskuterer materiale.

Praktisk arbejde

Matwork klasser er essentielle og bliver tilbudt til studenterpriser i de fleste værtstudier.

Der udover tilbyder mange værtstudier ”åben studie tid” hvor de studerende kan øve selv eller i grupper.

Copenhagen Pilates Studio tilbyder studerende en supervisionspakke, som inkluder 5 private coaching timer og 5 matwork timer med BASI® instruktøren Olivia Christesen. Vi anbefaler kraftigt, at de studerende benytter sig af dette tilbud, for at fordybe deres egen praksis og få bedre forståelse af muskelfokus og formål i øvelserne, nogle af de væsentlige elementer i BASI® Pilates metoden. Olivia Christesen er uddannet direkte af Natascha Eyber, BASI® senior faculty og licenshaver af BASI® Scandinavia. 
For mere information klik her 

Observation

15 timer hos værtsstudiet eller et andet Pilatesstudie godkendt af BASI® Pilates Scandinavia. Dette er det anbefalede timeantal; det kan blive justeret baseret den studerendes tidligere erfaring.?

Lærlinge undervisning

30 timer på værts-lokationen eller et studie der er godkendt af BASI Pilates Scandinavia (dette er de anbefalede antal timer, de kan justeres alt efter elevens tidligere erfaringer). Afhængigt af deltagerens bopæl kan individuelle løsninger diskuteres.
  

GRADUERINGS KRAV

Dit BASI Pilates certifikat vil blive udstedt, når alle BASI krav er opfyldt.

Det omfatter tilfredsstillende deltagelse af alle moduler, at alle de krævede eksamener er bestået, færdiggørelse af alle observation, praktiske- og lærlingetimer.

Kursets Pris
Det er vores mål at gøre BASI® uddannelse tilgængelig for alle. Konkurrencedygtige og bekvemme betalingsmuligheder er tilgængelige. Prisen omfatter forelæsninger, observations timer, undervisning, eksamener og de omfattende lærebøger.

 
Ring for mere information eller registrer dig online på

+49-89-83999469

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

* Observation og undervisnings politik kan varierer fra sted til sted.

* Prisen kan variere fra land til land på grund af valutakurser og lokale økonomier

 

Processen, at blive en dygtig lærer, er meget individuel og BASI tilskynder den enkelte til at arbejde i hans eller hendes eget tempo. Målet er at udvikle fortrinlighed i hver enkelt person, uanset hvor lang tid det tager. Den studerende kan tage ethvert element af eksamenerne om, for at opnå den ønskede BASI Pilates ® standard.