VELKOMMEN TIL BASI® PILATES 

om BASI®

BASI® blev grundlangt i 1989 og er i dag et af verdens førende uddannelsesprogrammer indenfor Pilates metoden. Filosofien bag BASI® er, at forene Joseph Pilates oprindelige metode med den nyeste videnskab. Stifter og leder af BASI® Pilates er Rael Isacowitz. Han har opnået international anerkendelse for sin viden om og udvikling af Pilates metoden og indenfor faget kalder man ham for 'lærer for lærere'.

Gennem BASI® Pilates bliver du en del af et internationalt fællesskab, hvor viden deles og diskuteres. Du kommer til at have kolleger i hele verden og mulighed for at rejse og søge ny viden for på den måde at være en stærk underviser, der både kan gå i dybden, og kan håndtere alle slags klienter.

BASI® Pilates er i dag repræsenteret i over 20 lande og over 100 steder og har et fakultet på mere end 30 højt kvalificerede lærere.



Rael Isacowitz er født i Sydafrika og uddannet i Israel og England. Han har en Bachelor fra Israelske Wingate Institute og en Marster i dans fra University of Surrey i England.

Han har praktiseret Pilates siden 1978, hos bl.a. Alan Herdman, Kathy Grant, Ron Fletcher, Romana Kryzanowska, Eve Gentry and Lolita San Miguel. 

I 1989 stiftede han uddannelsesinstitutionen BASI®. Siden har han løbende bidraget med diverse publikationer og har bl.a. skrevet bøgerne “Pilates, the definitive book on the method” og i samarbejder med Karen Clippinger “Pilates Anatomy”.

Han har siddet i bestyrelsen for Pilates method Alliance®, effektiviseret Pilates maskiner og er en efterspurgt underviser og foredragsholder på Pilates fora rundt omkring i verden.  Med sin baggrund i dans, atletik, yoga og Pilates, har Rael en unik ekspertise, som er kombineret med en stor Pilates passion. Han har været en drivende kraft i flere initiativer i løbet af de seneste 20 år og fortaler uddannelsesmæssige standarder i Pilates samfundet. 

Besøg også vores internationale internetside www.basipilates.com