TERVETULOA BASI® PILATES! 

BASI® Filosofia  

BASI® on aina pysynyt uskollisena taiteelle, tieteelle ja ennen kaikkea Josef ja Clara Pilatekselle.

Perustamisvuodestaan 1989 lähtien BASI® on toiminut koulutusmuotona, jonka tavoitteena on ollut korkeatasoisen ammatillisen standardin luominen pilates-menetelmälle.

Tavoitteenamme on kouluttaa korkeatasoisia ohjaajia, jotka ylläpitävät pilateksen ideologiaa. BASI® Pilates arvostaa rehellisyyttä, korkeita periaatteita ja uskoa yksilön voimaan – nämä sanat ja käsitteet otamme vakavasti. Jos olet valmis kulkemaan usein raskaan ja vaativan, mutta lopulta palkitsevan polun - toisin sanoen rikkomaan rajasi - BASI® Pilates tarjoaa sinulle siihen mahdollisuuden.

 

Rael Isacowitz on tunnettu opettajien opettajana. Hän on harjoittanut pilatesta vuodesta 1978 ja on kansainvälisesti tunnettu alan asiantuntija. Hän kirjoittaa jatkuvasti alan julkaisuihin ja on kysytty ohjaaja ja luennoitsija alan foorumeissa ympäri maailmaa.

 Rael on syntynyt Etelä-Afrikassa ja saanut koulutuksensa Israelissa ja Englannissa. Hänellä on Bachelor of Education- tutkinto ja opettajan pätevyys Israelin tunnetusta Windgate instituutista sekä tanssin Master of Arts- tutkinto Surreyn yliopistosta Englannista.

 Raelin pilatesopettajiin kuuluivat Alan Herdman ja useita muita ensimmäisen sukupolven pilates-opettajia, jotka tunnetaan paremmin nimellä the Elders. Rael on kiitollinen Kathy Grantille, Ron Fletcherille, Romana Kryzanowskalle, Eve Gentrylle ja Lolita San Miguelille inspiraatiosta ja ystävyydestä, jotka ovat ohjanneet häntä urallaan.

Rael on kirjoittanut ”Pilates, the definitive book on the method”- kirjan ja arvossa pidetyn ”Pilates Anatomy”- kirjan (yhdessä Karen Clippingerin kanssa). Hän on julkaissut ”Movement Analysis Workbooks”- sarjan, joka sisältää kaikki keskeiset pilates-laitteet. Rael on myös tuottanut dvd:itä ja luonut uraauurtavan Pilates Interactive™- palvelun, joka on verkossa toimiva pilates-tietolähde.

Rael on suunnitellut AVALON-järjestelmän, jolla on ollut suuri vaikutus laitesuunnitteluun sitten Joseph Pilateksen päivien. Tämä järjestelmä lisää vastuksen laitteisiin, joissa sitä ei aikaisemmin ollut. Lisäksi tämä järjestelmä kasvattaa vastusta ja koreografisia mahdollisuuksia laitteilla,  joissa oli jo vastusta aiemmin.

Rael on kuulunut Pilates Method Alliancen® hallitukseen ja toiminut liikkeellepanevana voimana useissa aloitteissa viimeisen 20 vuoden aikana puoltaen koulutuksellisia standardeja pilates yhteisössä. Raelin tausta on monipuolinen ja hänellä on kokemusta tanssista, urheilusta, joogasta ja pilateksesta. Monipuolisen osaamisen avulla Rael tuo opetukseensa ennennäkemätöntä asiantuntemusta, johon yhdistyy hänen intohimonsa pilatekseen.

Raelin aikaansaannostensa ansiosta, BASI Pilates, kuten se paremmin tunnetaan, on yksi maailman johtavia koulutusta tarjoavia pilatesorganisaatioita. Tällä hetkellä BASI Pilatesta harjoitetaan yli sadalla paikkakunnalla kahdessakymmenessä eri maassa ja sen henkilökuntaan kuuluu yli 30 korkeasti koulutettua ohjaajaa.